Een professionele website laten maken voor jouw bedrijf

Op zoek naar een (nieuwe) website? We maken een professionele en vooral converterende website op maat.

Zo gaan we aan de slag met jouw website

De kennismaking (eerste stap)

Dit is het begin van onze samenwerking! We komen samen om te praten over jouw ideeën, doelen en wat je wilt bereiken met je nieuwe website. We luisteren naar jouw wensen en geven advies over hoe we jouw visie kunnen realiseren.

Voorstel (Ontvang een plan)

Na ons gesprek stellen we een gedetailleerd plan op dat jouw ideeën omzet in concrete acties. Dit omvat een overzicht van de functies, een tijdslijn en een kostenraming. We laten je zien hoe we jouw website kunnen bouwen en welke stappen we zullen nemen.

De ontwikkeling (Bouw van jouw website)

Nu begint het spannende gedeelte: we gaan aan de slag met het bouwen van jouw website! Ons team van experts zet jouw ideeën om in een visueel aantrekkelijke en functionele website die perfect past bij jouw bedrijf.

Migratie en livegang (Lancering van jouw website)

Zodra de website klaar is, zorgen we ervoor dat alles soepel verloopt bij de overgang naar de live-omgeving. We testen grondig om ervoor te zorgen dat alles goed werkt voordat we de website voor het grote publiek lanceren.

Afronden (Ondersteuning en nazorg)

Na de lancering blijven we beschikbaar om je te ondersteunen en eventuele vragen te beantwoorden. We zorgen ervoor dat je volledig tevreden bent met je nieuwe website en bieden indien nodig training en onderhoudsopties aan.