Een professionele webshop laten maken voor jouw bedrijf

Op zoek naar een (nieuwe) webshop? We maken een professionele en vooral converterende webshop op maat met Shopify of WooCommerce.

Zo gaan we aan de slag met jouw webshop

We houden het graag simpel, ons proces bestaat uit 4 stappen.

De kennismaking

Dit is het begin van onze samenwerking! We komen samen om te praten over jouw ideeën, doelen en wat je wilt bereiken met je nieuwe webshop. We luisteren naar jouw wensen en geven advies over hoe we jouw visie kunnen realiseren.

Kennis maken met Let's Deploy in Vleuten, Utrecht. Jouw specialist voor maatwerk software, Shopify, WooCommerce, AI en WordPress.

Het voorstel

Na ons gesprek stellen we een gedetailleerd plan op dat jouw ideeën omzet in concrete acties. Dit omvat een overzicht van de functies, een tijdslijn en een kostenraming. We laten je zien hoe we jouw webshop kunnen bouwen en welke stappen we zullen nemen.

Ontvang een project voorstel van Let's Deploy in Vleuten, Utrecht. Jouw specialist voor maatwerk software, Shopify, WooCommerce, AI en WordPress.

De ontwikkeling

Nu begint het spannende gedeelte: we gaan aan de slag met het bouwen van jouw website! Ons team van experts zet jouw ideeën om in een visueel aantrekkelijke en functionele website die perfect past bij jouw bedrijf.

Software ontwikkeling utrecht

De webshop publiceren

Zodra de website klaar is, zorgen we ervoor dat alles soepel verloopt bij de overgang naar de live-omgeving. We testen grondig om ervoor te zorgen dat alles goed werkt voordat we de website voor het grote publiek lanceren.

Voor Wasserij van den Berg hebben wij een maatwerk oplossing mogen opleveren met Laravel.

Bedrijven die ons vertrouwen

Een kleine selectie van de merken waarmee we samen aan het groeien zijn!