Strijkservice Roosendaal

Jouw kleding tot in de puntjes verzorgd.

De impact

Voor Strijkservice Roosendaal hebben we een grote verandering teweeggebracht. Door hun website opnieuw te ontwerpen en een slimme SEO-strategie te implementeren, hebben we het aantal bezoekers aanzienlijk verhoogd. Dit resulteerde in meer klanten die gebruik maakten van hun strijkservices. Met nadruk op de positieve klantenervaringen via reviews, heeft de online zichtbaarheid van Strijkservice Roosendaal een boost gekregen. Dit heeft niet alleen geleid tot een betere klanttevredenheid, maar ook tot een sterkere positie van het bedrijf in een competitieve markt.

De klant

Strijkservice Roosendaal, opgericht door Kim Bogaarts, zorgt ervoor dat jouw kleding perfect gestreken is. In de regio Roosendaal staan ze bekend om hun oog voor detail en persoonlijke aanpak. Kim heeft van haar passie voor nette en verzorgde kleding een bloeiend bedrijf gemaakt. Klanten waarderen de betrouwbaarheid en de hoge kwaliteit van de dienstverlening, wat blijkt uit de vele positieve reviews. De service van Strijkservice Roosendaal neemt een dagelijkse zorg uit handen, waardoor klanten meer tijd overhouden voor andere dingen.

De vraag

Strijkservice Roosendaal merkte dat veel potentiële klanten hun diensten online niet konden vinden. De website was verouderd en scoorde niet goed in zoekmachines. Dit leidde ertoe dat ze veel lokale klanten misliepen, die online zochten naar strijkservices in hun omgeving. Bovendien was er behoefte aan een platform waarop klanten hun tevredenheid konden uiten, iets wat voor nieuwe klanten een belangrijke graadmeter is. Het was duidelijk dat er een verbetering nodig was om de online aanwezigheid te versterken.

De oplossing

We hebben de website van Strijkservice Roosendaal van grond af aan opnieuw opgebouwd met een frisse, moderne uitstraling die aansluit bij de huisstijl van het bedrijf. We hebben extra aandacht besteed aan het gebruikersgemak, zodat klanten gemakkelijk informatie kunnen vinden en contact kunnen opnemen. Door het implementeren van een effectieve SEO-strategie is de site nu beter vindbaar in zoekmachines, wat direct leidde tot meer bezoekers en klanten. We hebben ook een systeem geïntegreerd waar klanten eenvoudig reviews kunnen achterlaten, wat nieuwe klanten vertrouwen geeft in de kwaliteit en betrouwbaarheid van de dienstverlening. Dit alles heeft geresulteerd in een sterkere online aanwezigheid en een meetbare toename in klanttevredenheid en bedrijfsactiviteiten.

Zie jij ook soms zo op tegen de berg strijk die zich heeft verzameld? Bekijk hier wat Strijkservice Roosendaal voor jou kan betekenen!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?