Sneakerfresh

Geef jouw sneakers een tweede kans.

De impact

Bij Sneakerfresh hebben we het plezier en de passie van Silvester voor Nike Airmax 1 sneakers omgezet in een merkbeeld dat zijn kwaliteit en expertise weerspiegelt. Onze samenwerking heeft geresulteerd in een strak nieuw logo en een op maat gemaakte huisstijl die de uniciteit van zijn aanbod benadrukt. Met de lancering van een gebruiksvriendelijke WooCommerce webshop, hebben we Sneakerfresh geholpen hun bereik en verkoop te vergroten. Klanten ervaren nu hetzelfde niveau van professionaliteit online als in de winkel, wat heeft geleid tot een aanzienlijke verhoging van klanttevredenheid en merkloyaliteit.

De klant

Sneakerfresh, gevestigd in Maarssen, wordt gedreven door Silvester, een ware kunstenaar in het restaureren van Nike Airmax 1 sneakers. Zijn zaak staat bekend om de persoonlijke aandacht en het vakmanschap waarmee elk paar sneakers wordt behandeld. Silvester’s oog voor detail en zijn vermogen om sneakers weer ‘als nieuw’ te maken, hebben hem een trouwe klantenkring opgeleverd. Zijn passie voor sneakers en zijn streven naar perfectie maken van Sneakerfresh niet alleen een winkel, maar een beleving voor elke sneakerliefhebber.

De vraag

Silvester van Sneakerfresh kwam bij ons met de behoefte om zijn unieke diensten en producten beter op de markt te brengen. Ondanks zijn expertise en de hoge kwaliteit van zijn werk, vond hij het moeilijk om buiten zijn bestaande klantenkring nieuwe klanten aan te trekken. Het ontbreken van een professionele uitstraling online en het gebrek aan een gestroomlijnde, eenvoudige manier voor klanten om zijn sneakers te kopen, belemmerden zijn groei en potentieel.

De oplossing

Om Sneakerfresh te helpen zijn online aanwezigheid te versterken, hebben we eerst een grondige merkanalyse uitgevoerd. Op basis daarvan hebben we een fris en modern logo ontworpen dat de kwaliteit van Silvester’s werk weerspiegelt. Vervolgens hebben we een huisstijl ontwikkeld die consistentie brengt in al zijn communicatie-uitingen. De grootste stap was de ontwikkeling van een nieuwe webshop met WooCommerce. Deze webshop is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook gebruiksvriendelijk, waardoor klanten gemakkelijk hun weg kunnen vinden en aankopen kunnen doen. We hebben Silvester ook getraind in het beheren van de webshop, zodat hij zelf updates kan doorvoeren en op de hoogte blijft van klantvoorkeuren. Dit alles heeft geleid tot een verbeterde klantbeleving, grotere online zichtbaarheid en een toename van zowel verkoop als klanttevredenheid.

Enthousiast geworden?

Bekijk hier wat Sneakerfresh.nl voor jouw schoenen kan betekenen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?