Diveplace

Hoe Shopify alles weer overzichtelijk heeft gemaakt

De impact

Toen Diveplace ons benaderde, worstelden ze met een trage website, ongeorganiseerde voorraden, en een algemeen gebrek aan overzicht—problemen die vele bedrijfseigenaren bekend voorkomen. Onze oplossingen hebben niet alleen de dagelijkse operaties gestroomlijnd, maar ook een significante boost gegeven aan hun online zichtbaarheid. Door de problemen aan te pakken, is de klanttevredenheid gestegen en heeft Diveplace een sterkere band met hun community kunnen smeden. Het resultaat? Een bloeiende duikschool waar zowel personeel als klanten zich thuis voelen.

De klant

Diveplace is meer dan een duikschool; het is een droom die realiteit werd voor Murat en Sietske. Deze gepassioneerde eigenaren streven ernaar een duikgemeenschap te vormen waar veiligheid, plezier en vertrouwen centraal staan. Ze kochten Diveplace in 2023 met de visie om een omgeving te creëren waarin elke duiker, ongeacht ervaringsniveau, zich onderdeel voelt van een groter geheel. Hun toewijding aan deze visie maakt Diveplace uniek en geeft klanten een gevoel van verbondenheid.

We hebben een promotie video opgenomen om bezoekers vooraf beter gevoel van de ervaring te kunnen geven.

De vraag

Diveplace kampte met meerdere uitdagingen die de groei belemmerden. Hun systemen waren niet geïntegreerd, wat leidde tot verwarring en inefficiëntie. De website was traag en reflecteerde niet de levendige sfeer van de school. Dit zorgde voor frustratie bij zowel het team als bij de klanten. Bovendien waren voorraadproblemen en foutieve productinformatie op de website dagelijkse hindernissen. Deze problemen dreigden de reputatie en de operationele efficiëntie van Diveplace te ondermijnen.

De oplossing

Onze eerste stap was het grondig analyseren van de problemen tijdens meerdere bezoeken aan Diveplace. Vervolgens implementeerden we Shopify om alle systemen te integreren en de website opnieuw te ontwerpen. Deze aanpak zorgde voor een gestroomlijnd, overzichtelijk systeem waarin voorraadbeheer en website-updates efficiënt worden uitgevoerd. De nieuwe, snellere website sluit nu naadloos aan bij de frisse en toegankelijke uitstraling die Murat en Sietske voor ogen hadden. Deze verbeteringen hebben niet alleen de interne operaties versoepeld, maar ook de online aanwezigheid van Diveplace versterkt, wat leidt tot een toename in klanttevredenheid en online engagement. Dit alles heeft bijgedragen aan een stabielere basis waarop zij hun visie van een inclusieve duikcommunity kunnen verwezenlijken.

Duikbrevet halen bij Diveplace in Utrecht

Wil jij ook jouw duikbrevet halen? Plan hier vandaag nog een proefduik bij Diveplace!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?